Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Den Unge

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 jun 07
Innlegg: 5

Lagt til: 17 jun 07, 23:32
Endret: 17 jun 07, 23:34

Dette var min aller første tur til Fredrikstad i år for å se på kamp. Gleda meg enormt til å høre Plankehaugen på Stadion igjen og å se Nye Fredrikstad Stadion.

Jeg fikk bare tak i billett på Dnb Nor tribunen, men det brydde jeg meg ikke om. Bare jeg fikk komme til stadion igjen var det greit. Her kunne jeg sitte å studere om hele feltethoppa eller ikke. Hvilken del som var best osv.

Selv om Plankehaugen ikke hadde noen god start, sang messig. Og jeg syntes de var rett og slett dårlige tok de seg voldsomt opp i dag. Og bra var det. Spesielt Pippi sangen og Seven Nations Army var bra, og da var hele feltet med og hoppa. Ivhertfall til tider. Ascoli sangen var også imponerende, med tanken på at dette var andre gang. Dere skal ha skryt.

Så inntrykket av stadion var bra, men det er alltid en minus. I detta tilfelle var det resten av tribunene og da spesielt Dnb nor tribunen. Gode plasser og fasiliteter, men folka som er der er så kjederlige. INGEN er med å synge. Det er bare klapping. Og når folk ikke klarer å klappe i takta til sangen en gang, blir jeg abre frusterert. UNderveis mens Plankehaugen sang f.eks. Pippi og Ascoli sangen begynte folk på Dnb Nor tribunen å klappe ettersom lang sidene begynte å klappe. INgen klappet bare hvis plankehaugen klappa, det måtte også være andre med. De begynte å følge takten, men etter bare 5 sekunder begynte folk å klappe tempoklapp! Og dermed slutta alle etter bare få sekunder. Ingen klarte og holde takten en gang. Selv om folk ikke synger så må de da klare å holde takt i klappinga?

Dette blir nok siste gang jeg sitter på Dnb Nor sia. Møkka tribune. Kan ikke folk på andre tribuner enn Plankehaugen være med å synge iblant? Ikke bare når Plankehaugen roper: "Rød og Hvite er de beste" Eller "Fredrikstad". Jeg vet ikke hvordan det var på lang sidene, men der så folk mer engasjert ut. Noen sang. Det er sikkert folk på Dnb tribunen som synger, men jeg så ingen.

Ellers vil jeg takke for en fin opplevelse. Skal bli flere turen på meg i år, Gleder meg:D

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340