Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Hubro7

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jun 03
Innlegg: 345

Lagt til: 17 jun 07, 22:40

Nå vet jeg at jeg kommer med et "ønske" som sikkert mange er veldig uenig i (og det er jeg egentlig selv også), men det er nesten så jeg lurer på om Kvisvik skulle spilt sentralt på midten. Jeg synes Bjørkøy og Ramberg totalt sett blir for svake. For mange feilpasinger og de blir ofte presset til å passe bakover på banen i stedet for fremover.

 

Kvsivik har ro med ballen. Er en god ballfordeler.  Pasningene til 2 og 3 målet kommer når han trekker seg inn mot midten. Han har mange gode innlegg fra kant også, men synes det blir mye farligere når han trer de pasningene fra midten og frem til spissene.

 

Ellers har vi back problem både på venstre og høyre. Prydz og Pål Andre varierer for mye i prestasjonene. De blir jo rundlurt flere ganger og pasninger er for svake.  synes de alt for sjelden kommer på overlapp og skaper overtall på kanten. Det virker som de vil bli kvitt ballen så fort de får den og følger ikke etter på løp når vi har anledning til å skape overtall på kontringer.

 

Ellers er det morro å se Gardar. Virker som han har god spillerforståelse og er sterk i kroppen. Spiller vesentlige bedre nå enn det jeg har sett av 2 lags kamper ihvertfall. Han minner meg faktisk litt om Ringberg med flikker, overhopp og ekstremt god inne i boksen.

 

 

 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f