Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 16 jun 07, 22:55

Opprinnelig postet av Costanza
Det som taler veldig i Risholts favør er at han er norsk. Det må ikke glemmes midt opp i det hele.

Men det viktigste er tross alt at spilleren holder mål sportslig, og med Risholt så vet vi iallfall hva vi får, og det er liten tvil om at han vil gå rett inn på laget på bekostning av Ramberg/Martyn og dermed styrke førsteelleveren.
Når det er sagt: Jeg er også veldig svak for Kasey Wehrman... Tror likevel LSK vil prise ham dyrt i sommer, og det kan være fordelaktig å vente med å hente han til etter sesongen - gratis.

Her syns jeg du er inne på et veldig viktig punkt. Jeg mener at smertegrensen er nådd når det gjelder antall utenlandske spiller i FFK. Dette har med tilhørighet og interesse å gjøre. Og ikke minst med tanke på det nye regelverket. Vi trenger flere norske spillere, og helst spillere med lokal tilhørighet. Roger er norsk, og kan nesten regnes som en "lokal gutt". I tillegg holder han nivået.

Ser også gjerne at vi henter Kasey Wehrman, og regner da med at Martyn eventuelt returnerer til Irland. Spørs imidlertid hvordan Fjørtofts "show me the money" passer i forhold til Høilis uttalelse om at vi ikke har råd til å kjøpe spillere fri, og derfor må hente bosman-spillere. Er redd LSK vil prise Wehrmann betraktelig høyere ann hva vi eventuelt må betale for Risholt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340