Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 15 jun 07, 13:50
Opprinnelig postet av denialsander
Opprinnelig postet av Asgeir

Det er virkelig synd at ikke Berg er patent, for han kunne vært det kraftsentrum vi trenger. Og i mine øyne ligger det kraftsentrumet lavt på midtbanen, for det er der vi har blitt overkjørt i det siste. Mot Stabæk var det fælt, jeg hadde skikkelig vondt av å se hvor dårlig vår defensive midtbane fungerte... 

Siden du skryter såpass mye av Ramberg tidligere, lurer jeg på hvem Berg skulle tatt plassen fra?  For jeg er nemlig dypt uenig i at Ramberg er en defensiv kraft - iallefall ikke over hele banen. Han er dårlig defensivt fra 0-30 meter fra vårt mål. Der blir han passiv og stillestående.

Ramberg gjør de gode defensive brudda sine som regel fra midt på FFKs banehalvdel og mer mot motstanderens sekstenmeter - når han leser spillet og bryter overganger.

Jeg vil ikke akkurat si at jeg skryter mye av Ramberg. Jeg sier at han er en defensiv midtbanespiller som besitter mye mer defensiv kraft enn offensiv, og at han ikke er det vi trenger på midtbanen sånn som spillet vårt fungerer for tida. Jeg vil ikke si at det er "å skryte" av Ramberg!

Ramberg har spilt dårlig i det siste, men jeg mener fremdeles at Ramberg ofte legger ned et mye bedre arbeid enn det folk her inne vil ha det til, hans problem er at innsatsen ofte er usynlig, og at hans offensive "drive" er såpass dårlig at han og vi sjelden får betalt for det usynlige arbeidet...

Jeg følger Ramberg med argusøyne på søndag, for jeg regner med at han dukker opp på start-ellevern da også. Hadde vært artig å lage litt statistikk på sånt, forresten, er det noen i systemet som driver systematisk innsamling av statistikk?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340