Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 jun 07, 19:25

Når det gjelder forsvarsfireren din er Martinsen langtidsskadet.. Syns det er unødvendig og kjøpe en ny spiss, når vi har gode nok i Fofana og Tarik, samt at Gardar og West kan hoppe litt inn.

Ang. det du sier om Bjørkøy. Han hadde tilliten som kaptein under Eggen og har det under Grönhagen. Han har vært inne i landslagsvarmen, og er den som har scoret nest mest mål for oss i år. Er ikke det godt nok?

Han har vel så og si alt, vil jeg påstå. Han er god både offensivt og defensivt. Han er en dyktig ballvinner og har en god pasningsfot. Han er et forbilde for de unge i klubben, og er ydmyk ovenfor motspillere, fansen og media.

Syns du skal tenke deg litt om før du kommer med slike påstander om at han ikke er god nok til " å være den som trekker lasset på midtbanen". Han er en strålende spiller! Uten han hadde vi vært i Adeccoligaen og nå, og kunne sett langt(LANGT!) etter en cupfinaletriumf på Ullevaal.

Det har vært mye snakk om Tarik, Rami og Raio; hvor viktige de er for oss og hvor hete salgsobjekter de er. Bjørkøy har litt lengre kontrakt, men er så absolutt et hett salgsobjekt om et år!

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340