Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 14 jun 07, 19:13
Ja. Jeg er sikker på det, gitt. Såpass ubeskjeden kan jeg være i godt selskap.

Ramberg har helt klart defensiv legning, for framover er det så som så. Ofte legger Ramberg ned en stor defensiv innsats som kan være usynlig, og hans innsats blir ikke synlig før han skal gå i angrep, for da går det smått, han finner ikke de rette alternativene, han har en grusom skuddfot (lagets desidert dårligste) og har i perioder en forferdelig pasningsprosent.

Bjørkøy, derimot, er orientert framover på banen, har mer tempo, har mye høyere pasningsprosent osv. Men er mindre aggressiv i dueller, spiller "penere".

Det jeg mente med at Ramberg har den  defensive kraften vi trenger var at han gjør en formidabel defensiv jobb i perioder, men dette er desverre ikke fulgt opp med offensiv kraft som gjør at man får betalt for det defensive arbeidet han gjør.

Ramberg har altså defensiv kraft, men veldig liten offensiv kraft, og det er en spiller som har begge deler vi trenger, f.eks. Risholt. Risholt har aggressiviteten, helt klart, han har tempo, kan holde ballen, og slå pasninger. Risholt hadde helt klart forsterka vår defensive midtbane sånn som ståa er nå.

[/quote]

 

Du kan ikke mene at Jonna har mye tempo... Det er jo helt klart en av hans største svakheter!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340