Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 jun 07, 15:20

Kasey Wehrmann er akkurat den spilleren vi trenger, men jeg blir forundret hvis vi får tak i ham. Det er vel ikke så attraktivt og gå til FFK, desverre.. Men jeg håper! For all del, det er akkurat den typen spiller vi trenger!

Men til dere som er "nervøse" for panikkjøp som Vuorinen, Multaharju og Stadheim. Dette tror jeg ikke skjer i år!

Grunn: For meg virker det som om Anders Grönhagen ser mer av helheten rundt laget enn det Knut Torbjørn gjorde. Grönis ser nøye på motstanderen, og på egets lag forrige kamp. Nå skal ikke jeg påstå at jeg vet hva Knut Torbjørn gjorde, men det virker som om Grönis forbereder seg bedre. Da ser han mer av hva laget sliter med, og vil da mest sannsynlig kjøpe en spiller vi har bruk for.

Det har vært noen juniorfeil i forsvaret, men ikke nok til at det bør være aktuelt og styrke den delen av laget. Spissene våre er også veldig gode, Tarik, Fofana, West, Gardar og Hoås. Der trengs det nok ikke og styrkes.

Men det vel de fleste har observert er at jo at han ikke virker komfortabel med verken Ramberg eller Martyn på midten, samt Raymond på kanten. Det tror jeg kommer av at han vil ha mer aggresivitet og løpskraft på midten. Sobotzik virket som en spiller vi kunne hatt bruk for, med mye løpskraft på midten.

I tillegg bør vi etter min mening finne oss en venstre eller høyrekant. Raymond holder ikke en hel kamp og er for ustabil, og Tarik kommer ikke til sin rett på kanten. Motsatt finner vi jo Multaharju, som vel ikke har det største talentet. Men han tar det jo igjen på løpskraft og viljen..

Får vi tak i Kasey og en god venstrekant kan det fort resultere i 6-9 poeng ekstra..

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340