Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 14 jun 07, 14:10
Endret: 14 jun 07, 14:12
Opprinnelig postet av Kent
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Poengene er beviset på hva laget har prestert, og det er antall poeng som teller til slutt i forhold til medaljer, E-Cup kvalik, Royal League og nedrykk.

Veldig uenig. FFK har ranet både VIF og BRK for poeng. Vi kan ikke forvente at det fortsetter. Vi er heldige som står med 12 poeng etter min mening. Vi har møtt god motstand men vi har også spilt mot 10 mann i nesten 2 av 3 hjemmekamper.

Ser man bak resultatene har presatsjonene vært urovekkende. Kun en omgang (1. mot Viking) har laget briljert på hjemmebane, det er langt mindre enn hva vi er vant med fra tidligere år. Tapet mot Stabæks 10 mann hjemme pluss at vi ble rundspilt av VIF på hjemmebane er bekymringsverdig. Samt at Lyn klarte å holde spenning i kampen helt inn med 10 mann på vår hjemmebane.

Poenghøsten så langt er OK men vi kan ikke regne med at FFK vinner kamper hvor de blir rundspilt. Om ikke prestasjonene forbedrer seg vil vi garantert falle nedover på tabellen!

Det er ingen som har ranet noen. Vålerenga har vist i hver eneste kamp i år har de sliter som pokker med å sette ballen i mål. De gjør alt bra, men enten det er konsentrasjonen eller noe annet så svikter de når de skal avslutte angrepene. Det er ikke noe spesielt ved kampen mot FFK. I går holdt på å ble sendt ut av cupen av Mjøndalen. Det sier noe om at VIF ikke er så gode som man kunne tro på papiret. Gang på gang kommer VIF til sjanser hvor de velger en dårlig løsning - som å skyte rett på TLs beste keeper fra skrått hold, i stedet for å spille ballen til medspiller på løp inne i feltet som ville hatt blank goal. FFK skapte nok sjanser mot VIF til å score ett mål, og det gjorde de. VIF klarte ikke å score fordi de var for dårlige foran mål. noe de har vært i hele år, og derfor tapte de. Ran du også. Det er sånn det er i fotball, det er scoringer som gir uttelling. Det hjelper ikke å være god på alt annet. FFK var bedre enn VIF til å score, og vant derfor kampen fortjent.

RBK avslørte også hvilket problem de har foran mål når Iversen ikke er på banen. De klarte bare å score ett mål, det gjorde FFK også. Hvor mange ganger man skyter utenfor teller ikke.

Overtak i banespillet har aldri gitt verken FFK eller noe annet lag uttelling. Sånn er det bare. Hvorfor skal det plutselig bli galt når denne banale fotballsannheten plutselig gir FFK noen uventede poeng? I forhold til antall skapte målsjanser er FFK et av de mest effektive lagene i år (kanskje det mest effektive), og det er det da bare å være happy med.

Ingen grunn til å kritisere FFK for effektivitet foran kassa. Tvert i mot, vil jeg si.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340