Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 jun 07, 21:07
Har lest en god del om Barsom på mange forskjellige sider nå, og han får en hel del positive referanser fra ulikt hold. Det som taler i mot han er skadehistorien, alderen på 30 år, fra utlandet (begynner å bli veldig mange) og spilte sist for et bunnlag i gresk 2. divisjon.

Men han skal være en teknisk god og ballsikker midtbanespiller som trives best på høyre midtbane og har tidvis gjort det veldig bra i Allsvenskan. Grönhagen kjenner han også fra tiden i Djurgården. Dessuten var Shaaban også lagkamerat med han i Djurgården en periode. Så Grönhagen vet nok hva han får i Barsom, og det er ingen tvil om at vi trenger et godt alternativ på høyre midtbane. Multaharju er ganske begrenset og Tarik er best som spiss.

Hvis det stemmer at vi skal hente 3 spillere i sommer, så bør iallfall minst 1 av disse være norsk. Mot RBK stilte vi med 8 av 11 utenlandske spillere, og vi befinner oss egentlig allerede ved smertegrensen for hvor mange utenlandske spillere vi kan ha i klubben. Men kanskje forsvinner jo noen i sommer også...?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f