Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 jun 07, 14:19

Ok, har vel her misset litt på begrepet "rasisme". Det beklager jeg på det sterkeste.

Men jeg mener fortsatt det er usaklig å rope at noen er skallet på en fotballkamp. Hadde man ropt:"Du er ubrukelig", hadde det vært noe helt annet. Men Tom Stenvoll er vel ikke ubrukelig(Det er han uansett ikke, meget god spiller) fordi han er skallet? Rasisme er det som det ble påpekt ikke.. Men kanskje man kan kalle det for respektløst ovenfor et annet menneske? Mobbing er det vel heller ikke.. Men uansett, det er bare patetisk å rope noe sånt.

Til deg som ba meg heller gå på håndballkamp..hehe.. Du sier at det er sånn fotballen er, og at det må jeg regne med. Kanskje det er riktig, men må det være sånn? Må det være sånn at bare fordi Nannskog har på seg en blå drakt og ikke en rød/hvit har jeg rett til å rope hva som helst til ham og hetse ham? Hvis du mener det, syns jeg du har noen merkelige holdninger..

Hadde fler supportere brydd seg om å heie på laget sitt isteden for å rope dritt om motspillere og dommeren, tror jeg det ville blitt langt mer trøkk. Blir forundret når Plankehaugen er midt i en sang, dommeren blåser frispark mot oss og sangen stopper pga. at mange begynner å pipe mot dommeren. Det er kanskje 50 stykk som fortsetter å synge, resten buer til dommeren. Men ros til dere som fortsette å synge!

Ser også at under lagoppstillingen er det noen som ikke gidder å klappe for FFKspillerne, men er de som buer høyest når motstanderlaget blir ropt opp. Mener ikke at man skal heie på det andre laget og være diplomatiske og hyggelige, men er det egentlig vitsen i å bue for motstanderne? Bruk kraften i steden på å rope ekstra høyt under FFKs lagoppstilling og holde kjeft under mostanderlagets..

Det er jo spesielt når vi får besøk av store lag med gode spillere. Å bue ut Grindheim, Fredheim Holm og Ronny Johnsen som er et par av tippeligaens beste spillere, blir bare for dumt..

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340