Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Abby

A-lagspiller

Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 244

Lagt til: 12 jun 07, 09:44
Opprinnelig postet av Klokan

For det første så viste jeg ikke at disse enda finnes (kråkevingen) og enda verre at de synger på kamper? For hva ? for hvilket lag ? 

Dettte blir for dumt. Hørte fugla i går med seven nation army ? Hva skal vi si ? dem har tatt denne sangen fra oss? Dumt som bare det... Alle disse sangene er sanger som synges overalt i Europa og klart vi skal lage noe vårt på dem hvis vi liker dem....

 

Jeg kom med forslag til å bruke seven nation army tidlig på sesongen i fjor, men da var det ikke interesse for det i det hele tatt. Fordi det var et "heavy band", som det  så fint ble kalt, som hadde den. Allerede i slutten av fjorårs sesongen brukte klanen denne låta. Og for meg så er akkurat den låta Klanens, og syntes det var direkte flaut da  vi begynte å synge den på FFK-Enga kampen.

Men mange lag bruker sanger og melodier som vi har, og omvendt. Det er bare sånn det er det. Ettersom så mange supportere ser til England når det gjelder supporterkultur og bruker sanger derfra, så MÅ det jo bli slik. Hvis ikke en eller annen supporter faktisk kan lage en melodi sjøl da.

---------------------------

Rami Shaaban ligner ikke så mye på Shabana Rehman. Men det er lett å gå seg vill i navnene i hvert fall.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340