Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 11 jun 07, 15:40
Endret: 11 jun 07, 15:42
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Hva mener du med reell verdi? Enten har han er verdi, eller så har han det ikke. Og i Risholts tilfelle så hadde han ingen verdi hverken for FFK eller andre TL klubber. En ting at FFK ville kvitte seg med denne spilleren, men at ingen andre ønsket ham sier vel noe om hans "reelle verd".

1) Drillo og Risholt var tydeligvis ingen god kombinasjon
- Det er mange tilfeller, hvor det har blitt opprenskning i en stall etter at en ny trener tar over. Feilgrep blir gjort, og Risholt ville ikke ha vært det første eksempelet på det.

2) Risholt var skadet
- Hadde ikke FFK hatt det så travelt med "å kvitte seg med" Risholt, men heller avventet situasjonen, så kunne man endt opp med en restituert klassespiller, som vi alle vet hva står for, eller kurant salgssum. Det er aldri lett å få solgt skadede spillere som man ikke vet hvor lenge de vil gå skadet. Hadde man forsøkt å selge Risholt like etter landslagskampene (3 stk!), ville man trolig fått godt betalt.

Risholt ville nok heller ikke ha vært så å si klar for Start eller gått til en så stor klubb som AGF om han var "verdiløs" som fotballspiller. Häcken betalte jo også millionbeløp.

Hva har du så utrolig imot Risholt egentlig? Er det noe personlig?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340