Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 10 jun 07, 01:38
Endret: 10 jun 07, 01:40

Nå er det vel ganske klart at det ikke er noen tilfeldig økonom som skal avgjøre Tariks fremtid i FFK. Morgan er i sine siste uttalelser i saken ganske klar på at det er mange faktorer som spiller inn, men det viktigste er at Tarik er i et miljø hvor han har gode muligheter til  å utvikle seg videre som spiller.

Selv om vi diskuterer økonomi her inne betyr ikke det at det bare er penger som avgjør saken.

Forøvrig kan man vel si at det er ingen som vet mer enn meterologene hvordan været vil bli neste uke. Og det er ingen som er mer tilbakeholdne enn dem med å si noe sikkert, ettersom de vet bedre enn de fleste hvor lite vi egentlig vet. Det samme gjelder på andre områder, også økonomi. På mitt halvår på BI ble jeg stadig innprentet at vi IKKE vet noe sikkert om fremtiden ut fra hva som har skjedd fram til nå. Det var tydelig at økonomer er opptatt av å reservere seg mot å spå noe for sikkert. Samtidig er økonomer bare mennesker de også, du finner alltids en økonom som mener noe teit. Du finner prester som misbruker barn for pokker, og hvis ikke prester er mer perfekte enn som så, hvorfor skulle alle økonomer være bare forniftige hele tiden? Likevel synder nok de fleste prester mindre enn folk flest, og de fleste økonomer sier nok ikke så mye om fremtiden hvis de ikke har grunnlag for å si det.

Man vet aldri sikkert med fremtiden. Men man behøver verken være økonom, spåmann eller spesielt fotballkyndig for å spå at Tarik kommer til å bli en stor fotballspiller om få år hvis ikke noe spesielt skjer. Av de mange lokale tenåringstalenter FFK har i dag er det mest sannsylig at Tarik blir den første av dem som tegner proffkontrakt i utlandet. Ikke sikkert, men sannsynlig. Det er ikke helt bak mål å gå ut fra det.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f