Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 07 jun 07, 15:03

Jeg synes det er helt mystisk at supportere sier at det er ok å selge en av våre beste spillere gjennom de siste par åra, og at det diskuteres hvor mye vi skal ha for ham.

Hvorfor? Jo, fordi:

Vil ikke en god supporter at FFK skal stille med det beste tenkelige laget til enhver tid?

Når begynte supportere å engasjere seg i rene forretningsdrifts-disposisjoner og spekulasjon? Skal ikke vi supportere være opptatte av FFKs sportslige prestasjon, og ikke ASAets pengedisposisjoner???

Er virkelig ingen spiller i FFK hellig og må beskyttes fra oppkjøp osv osv?

Er det ingenting igjen av en smule idealisme mht hvem som går når fra vår klubb?

Bare så det er klart: Sjøl om vi får bud på 50 millioner på Tarik, så betyr ikke det det samme som at vi TAPER 50 mill. på å ikke selge ham! Det betyr at FFK nyter godt av hans virke, og dette kan langt overstige et engangsbeløp for en overgang.

Økonomene har en forferdelig anskuelse på sånne ting, og vi skal være jævlig forsiktig med å gå med på argumentet "alle har en pris", for her er det snakk om klubben i våre hjerter, og da blir pris totalt uinteressant!

Økonomen sier ofte: "Har du råd til å ha det kostbare maleriet på veggen i heimen? Du taper jo masse penger på å ha det hengende der?", og til det svarer jeg kontant: "Det koster ikke meg en dritt å bildet hengende der, for det holder med en støvtørk i ny og ne."

Denne synsvinkelen på verden manifesterer seg i en ufattelig sneversynt innstilling, jmf nordmenn i syden som "ikke har råd til å la være å drekka, siden en sparer så mye pr. drink".

Jeg blir i sannhet kvalm av å høre diskusjon om hva Tarik er verdt; Tarik er uvurderlig for FFK, akkurat sånn som det er nå. Han er en soleklar førsteellever-spiller. Vi vet hva vi har, og vi vet fankern meg ikke hva vi får, det burde de siste par sesongene ha fortalt oss! I noens øyne er det lett å finne gode spillere, men de som har litt peil vet bedre. Det er IKKE lett å finne spillere som:

1) Er villige til å spille i en norsk drittklubb på nedre halvdel av verdens største stubbebryterliga

2) Er villige til å spille for en fornuftig løn

3) Har de egenskapene som trengs for at han passer inn i vårt spilleopplegg

4) Har den gutsen vi trenger

5) Som leverer sakene fra dag 1

6) osv osv

Jeg blir utrolig provosert av denne diskusjonen, kjenner blodtrøkket kommer.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f