Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 04 jun 07, 13:23
Opprinnelig postet av Ketil Mosleth

Det er jo litt vittig at det plutselig var dere selv som ble mest pessimistiske til FFKs fremtidige (og eventuelle) publikumstall i 2.divisjon... :-)

Jeg tror at FFK ville trukket 6-7-8000 i 1.divisjon og 3-4-5000 i 2.divisjon slik situasjonen er nå. Men uten det sportslige oppsvinget i perioden 2002-2007 ville nok tilskuertallene deres i 2.divisjon fremdeles lagt på 1000-2000 hvis dere hadde spilt der i år. Altså litt høyere enn det dere hadde på 90-tallet, siden det tross alt er høyere fotballinteresse nå enn den gang.

Men over til et annet spørsmål: Hvordan er det med rivaliseringen mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Vet at det fra gammelt av var veldig stor rivalisering mellom disse byene, og dermed også mellom klubbene. Men hvordan er det nå når FFK spiller i Tippeligaen og Sarpsborg-klubbene holder til lenger nede og uten publikumsapell: Er folk fra Sarp (nesten) like ihuga FFK-fans som folk fra Fredrikstad? Eller er det fremdeles slik at sarpingene styrer unna FFK og boikotter dere? Og hva med Moss? Er det mange tidligere Moss-fans som har "meldt overgang" til FFK etter at sistnevnte ble fylkets store lag?

Og i samme slengen er det en ting til jeg lurer på: Hva syns dere om Raymond Kvisvik som kjører skyhøy Brann-faktor i media og åpent snakker om at han håper på Brann-gull, osv. Han har jo til og med uttalt på TV at hvis han kom alene med Brann-keeper i sluttminuttene av en kamp der det stod 0-0 og Brann måtte ta poeng for å ta gull, så ville han blåst ballen OVER (så sant kampen ikke betydde noe for FFK)... Hva syns dere om sånne uttalelser?

Plutselig vi som er blitt pessimistiske ?? Det er vel kun jeg som har uttalt meg slik. Og de talla du tror om FFK ved et event. nedrykk tror jeg ikke det døyt på. Fotballinteressen er høyere på toppnivå ja, breddefotballen sliter fortsatt med lave tilskuerantall.

Rivaliseringen mellom Sarpsborg og FFK får vi et pekepinn på på cupkampen den 13.

Om det kommer Særpe-folk, Halden-folk, Mosse-folk på våre kamper ?? Sikkert noen. Jeg kjenner ingen.

Hva Kvisvik går og uttaler seg om gir jeg F i. Synes ikke den karen er  morsom i det hele tatt. Jeg kaller det han driver med for flåseri.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340