Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dalen

Juniorspiller
Ble medlem: 01 jun 07
Innlegg: 89

Lagt til: 02 jun 07, 11:35

Brann har i løpet av de siste årene tatt steget opp for å bli en toppklubb i eliteserien. Det satses selvfølgelig på å ta gullet hvert år. Synes du skal lese innlegget dette innlegget her http://www.skbrann.org/allmeningen/?

Her er et utdrag:

Gullsnakk burde egentlig være obligatorisk hos alle dem som starter sesongen med en seier eller to, eller har sportslige ambisjoner om å kjempe i toppen. Derfor var det herlig å høre Godset-sjef Jostein Flo med et glimt i øyet svare som følger på spørsmål om Tommy Svindal Larsen.
"Vi har ikke tenkt å foreta oss noe. Vi har den stallen vi trenger for å vinne seriegull."

Ord som selvsentrert og oppblåst er like korrekt som at det kun finnes samer nord for Tr.heim, eller at alle supporterne til Start er medlem av Indremisjonen. Synes det er synd at du går rundt med sånne tanker i hodet. I Bergen er det stor blest rundt Brann, på godt og vondt. Avisene (mest BA) liker å skrive om Brann, om sjansene for gull osv. Om det er representativt for hele Bergens befolkning kan diskuteres. Du nevner "Gull-ølet" som ble laget i stand. En herlig gimmick fra vårt lokale bryggeri - som etter tapet mot RBK sendte alt ølet opp til Tr.Heim  (ingen vits å kaste bort godt øl + tenk reklamen de fikk kontra Tr.Heims lokale bryggeri, Dahls) . Det er snakk om å skape blest rundt det som var fjorårets "toppkamp" i Eliteserien.

Tilbake til buing på eget lag - her snakker du om en kamp på "liv og død" hvor FFK ligger på nedrykksplass om de ikke vinner kampen. Tro meg - stemningen hadde vært like god her borte om det skulle ha vært tilfelle! Kampen du refererer til var i 7.serierunde og har ikke samme betydningen (om du kan si det). I det ene tilfellet er det "vinn-eller-forsvinn" + tap av store pengesummer, mens i det andre er det kun snakk om tap av 2 poeng og ingen endring i plassering på tabellen.

Du sier vi feierer gullet på forhånd - ta en titt på forumet rundt omkring her. Finnes en del folk som skriver "vi tar the double", "FFK vinner serien" etc.... skal disse da være "oppblåst" og "selvsentrert" ? Jeg ser på de som folk som har ambisjoner for laget sitt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f