Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 29 mai 07, 18:13
Målet var jaggu tøft som faen. Har bare sett Gardar i 2 kamper, mot Enga og mot Korsvoll for FFK 2. Karen scora som kjent i begge kampene. Det som har imponert meg mest foruten at han jobber og sliter hardt, er viljen hans til å avslutte. Gode avsluttere bestemmer seg tidlig for en løsning og fullfører. Man så det på den første sjansen mot Enga, Gardar fikk ballen gikk nærmere mål og fyrte av et skudd så fort det var mulig nær sagt..

Det er nettopp slike spisser vi trenger! Om Gardar er et blaff eller om han blir en permanent suksess er for tidlig å si, men han er ihvertfall rett spillertype. Islandske spillere er også kjent for å ha god moral og fighting spirit. Har stor tru på kællen

Og det går ikke an å sammenligne Gardar med Øyvind H. Øyvind gjør mye bra, men er en helt annen spillertype. En av de store svakhetene til Hoås, vil jeg si er usikkerheten hans. Der Gardar tar et valg og fullfører, så vil Hoås vente litt til og vurdere andre alternativer... Som spiss har du ikke god tid og jeg vil påstå at de giftigste spissene er de som tar raske avgjørelser, som ikke lar noe stå i veien. En god spiss har selvtillit og er egoistisk nok til å tørre utfordre, avslutte, fullføre angrepet.


---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f