Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 28 mai 07, 15:35
Endret: 28 mai 07, 15:37

Nok et eksempel på enkelte vakters totale inkompetanse.

En liknende situasjon skjedde faktisk i Drammen noen runder siden, da Lillestrøm besøkte Godset. Denne gangen var det politiet som framprovoserte til bråk med UFC. Linker til den episoden:

http://www.kfl.no/les.php?id=219 KFL sin forklaring på episoden.

http://www.kanari-fansen.no/debatt/showthread.php?t=7880  Her er "redegjørelsen "fra klubben. Legg merke til at de inneholder en god del forskjeller. Klubben ved sikkerhetsjefen gjør her sitt beste for å legge skylden over på UFC, men av personer jeg selv har snakket med og kjenner, og utifra forumet, stiller også tidligere UFC-kritikere seg bak UFC her, og støtter dem, da de så med egne øyne var politi med for lite å gjøre kan finne på.

Utrolig trist å høre at noe sånt skjer igjen på Fredrikstad Stadion. Sist kamp mot Stabæk, ble en nesten kastet ut rett foran øynene på meg fordi han gikk med skjerf til haken pga halsbetennelse.

Forøvrig trodde jeg at slike episoder var "forbeholdt" ultras, men neida, så feil kan man ta. Drep engasjementet! Bruk Grandiosaklappere! Storkamper på hverdager klokka 21:25! Moderne fotball.
Politiet hevet også noen etterlengtede avspaseringstimer her skjønner jeg.  BRH vil ta dette opp med klubben i et nytt møte. Det kan rett og slett ikke fortsette.

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340