Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 28 mai 07, 07:59
Endret: 28 mai 07, 08:27

Opprinnelig postet av Holters

PS! Sheva og Tevez har mer eller mindre spilt fast siden de kom. Det har ingen av "våre forsterkninger".

Det har du rett i. Men det tok vel nesten 20 kamper før Tevez begynte å levere varene. Og hvis du spør den jevne Chelsea-supporter har ikke Sheva levert noen varer i det hele tatt.

Poenget mitt var at selv superspillere kan bruke tid og mange kamper på komme i gang. Felles for de fleste av dem er at de får spille kamp etter kamp, slik at de får vist tillit over tid. I FFK har vi kanskje litt for lite tålmodighet med enkelte spillere? Mens vi kanskje har hatt for stor tålmodighet med andre...

Hvis vi setter opp en oversikt over de spillerne FFK har hentet de siste tre åra, finner vi tross alt en god del spillere som har vært en suksess (Raio, Bora, Rami, Bjørkøy, Gerrbrand, osv) ganske umiddelbart, eller iallefall innenfor en tidsramme vi har funnet akseptabel.

Når det gjelder Gardar har jeg veldig vanskelig for å forstå at han skal kun har scoret åtte toppseriemål på Island... Mottaket, vendinga og avslutninga mot VIF gjør at det ekstremt lave tallet åtte mål tross alt er (som 27 åring kan man forvente åtte mål av en forsvarer...) virker som en spøk.  Er det noen som har sjekket om Karlsen har rett i det? Kanskje det var åtte seriemål i hans siste sesong?

Edit: Gardar scoret 4 mål i 2006 for Valur. Med tanke på at han i 2003 ble seriemester og har spilt en del år til, har jeg veldig vanskelig for å skjønne annet enn at 8 mål må være hans maks scorede for en sesong. Det kan ikke være samlet - det nekter jeg å tro.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340