Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 27 mai 07, 21:35
Endret: 27 mai 07, 21:47
Opprinnelig postet av Holters
Summen er latterlig høy uansett. Gardar er ikke så god at han kan forsvare en 20x prisstigning på 34 dager. Isolert sett kan et kjøp av en spiss til 2 mill være et scoop, men det er horribelt å betale den enorme overprisen for en spiller som egentlig var verdt 100.000.


Men hvordan kan vi vite at han "egentlig er verdt 100.000"? Kjenner vi detaljene rundt denne famøse 100.000-kroners-overgangen? Det KAN jo også være slik at klubben som slapp han slapp ham for en latterlig lav sum! Uten at jeg vet noe mer om det...

Opprinnelig postet av Holters

Og dette tøvet med at "oh, man kan ikke levere før sin første seriekamp" skjønner du selv er pisspreik, FlightOfTheRat!

Gardar ble hentet inn for å være en forsterkning i SOMMERVINDUET 2006, men fikk ikke komme da av grunner vi alle vet. Selv et HALVT ÅR etter overgangen skulle ha gått igjennom, var han fortsatt ikke kommet i form. Først nærmere ETT ÅR senere, er han i nærheten av akseptabel fysisk form.

Da må man jo rett og slett lure på hva FFK tenkte da de hentet en spiller som trengte ETT ÅR med trening for å komme i akseptabel fysisk form, da det man virkelig trengte var en umiddelbar forsterkning av laget.


Men hva vet vi om han faktisk var i god form da det var meninga at han skulle komme?? Jeg synes det blir kunstig å fokusere på at han trengte "et år på å komme i form" når omstendighetene rundt overgangen hans var såpass spesielle. Han ble kjøpt for å være en forsterkning i fjor høst, men fikk aldri sjansen til å vise om han var det eller ikke...

Opprinnelig postet av Holters

Greit nok at du forsøker å være overdådig rødhvit og superoptimist, men litt realisme bør vi forvente.

Akkurat her synes jeg at det er du som kunne la et minimum av tvil komme Gardar til gode. Som en annen  her nevner så synes jeg også at alt dette det blir rene spekulasjoner når vi ikke kjenner til researchen FFK gjorde rundt spilleren.

Opprinnelig postet av Holters

Men for all del; Scoringen mot Enga var en fantastisk prestasjon.


Her kan vi i alle fall si oss enige

---------------------------

Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340