Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 27 mai 07, 20:03
Endret: 27 mai 07, 20:04

Opprinnelig postet av algern0n
   Veldig oppløftende innhopp av Gardar i går, gøy om det fortsetter, men to millioner for en Islending uten noen slags form for meritter, som appåtil kostet 100 000 noen måneder tidligere, er fortsatt en absurd overgang.

 

Jeg kan ikke si noe sikkert, for jeg vet ikke hva slags research FFK hadde gjort på Gardar før de kjøpte ham. Men jeg kan i grunnen ikke begripe hvorfor de skulle slå til på denne islendingen ut fra hva cv`en hans forteller. Høyst sannsynlig har de sett ham spille over noe tid, og sett et stort potensiale der. I går var vi mange som fikk øye på det potensialet.

Hvis det viser seg at Gardar blir en suksess så vil FFK ha gjort en kjempehandel. En virkelig god spiss i TL koster langt mer enn 2 millioner. Enn så lenge er det for tidlig å si - men det nye og gledelige med det er at det også er for tidlig å avskrive Gardar.

Forøvrig har jeg veldig veldig mye mer tro på å kjøpe inn spillere man selv har fulgt en stund og gjort en egen vurdering av, enn å kjøpe spillere på grunnlag av vedkommendes kjente navn og tidligere meritter. Som sagt før en gang - det er ikke imponerende premiesamlinger FFK trenger å kjøpe, men derimot spillere med sin beste tid foran seg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340