Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

algern0n

A-lagspiller
Ble medlem: 18 apr 05
Innlegg: 339

Lagt til: 27 mai 07, 19:26
Opprinnelig postet av Lemmy

Opprinnelig postet av Rey
Og som TKK sier både i bloggen og til FXT i dag:
----------
FXT-ekspert Tor-Kristian Karlsen poengterer overfor Nettavisen at det var selve overgangen, ikke spillerens kvaliteter, han mente var hårreisende.
----------
Noe jeg er heeeelt enig med han i.

Uansett så skal Gardar ha skryt for dagens kamp. Jobber bra, vinner en del dueller og er flink til å holde på ballen. I tillegg til målet selvfølgelig :)

Er det mulig å kritisere en overgang uten å kritisere en spiller? Selvom FFK har en herlig keeperstall, kommer det vel ingen kritikk hvis vi skulle hente inn feks. Reina(Veeeeeldig urealistisk)?

Tor Kristian Karlsen er etter min mening en arrogant bedreviter som mener å kunne alt om alle uten å gi dem en sjanse..

Selvfølgelig er det mulig å kritisere en overgang. Er det noe av det følgende du er uenig i?

Direkte hårreisende er det, at FFK, med en dypt målscorertrengende tropp, kan blåse to millioner kroner på en spiller som a) ble solgt for 100.000 kroner i en intern islandsk overgang noen måneder i tidligere b) ble funnet for svak for topplagene på Sagaøya c) aldri har vært i nærheten av landslaget d) i en alder av 27, har kun scoret åtte toppseriemål på Island.

Veldig oppløftende innhopp av Gardar i går, gøy om det fortsetter, men to millioner for en Islending uten noen slags form for meritter, som appåtil kostet 100 000 noen måneder tidligere, er fortsatt en absurd overgang.

Tor Kristian Karlsen er etter min mening den _eneste_ norske fotballeksperten som faktisk gjør noe annet enn å spy ut banale plattheter uke inn og uke ut.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340