Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 27 mai 07, 12:10

Opprinnelig postet av Snæbbis
Vi ble redda av en god og heldig Rami, og Engas enorme uflaks foran mål.

Greit at det ikke var fortjent at FFK vant, men sånn er fotball. Det lager som scorer flest mål vinner. Fortjent eller ikke.

Men å si at VIF har uflaks, det er jeg ikke enig i. Flaks/uflaks kan man ha en eller to ganger. Husker kampen RBK-FFK der guttæne vant 1-0 og Sørlie var i det umulige hjørnet. Det var uflaks/flaks for de respektive lag.

For Enga sin del, så er jo mangelen på å score mål blitt et "varemerke" etterhvert. 6 mål på 8 kamper sålangt i år, 1-7 i målforskjell på bortebane hvis jeg husker riktig (selv om 4 av dem kom mot Brann i Bergen) er tallenes klare tale. Kunne vært tilfeldig om vi ser på årets sesong isolert, men det har ikke vært stort bedre de siste sesongene. De har en fotballfilosofi som går ut på å vinne kamper ved ikke å slippe inn mål. Ikke så rart egentlig når man ser på hvilke personer de har/har hatt i klubben de siste åra. Rekdal, Drillo, Aabrekk, Bohinen.

Selv det året de tok gull, vant de ikke fordi de var best og scorte flest mål. FFK ga dem gullet ved å slå Start i siste kamp, mens Enga som spilte for gull bare klarte uvagjort mot Odd i Skien. Med tanke på dette, og 2-2 kampen i 2004 (tror jeg det var..) kan vi vel si at 1-0 seieren i går var rettferdig allikevel!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340