Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tom!

Juniorspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 97

Lagt til: 16 mai 07, 21:29
Endret: 16 mai 07, 21:30
Opprinnelig postet av FFK1903

Tidlig og tidlig, når neste runde er ferdigspilt har vi allerede spilt en tredjedel av sesongen. Vil heller ikke si at det er poengmessig avstand som betyr noe, jeg vil si at det er stikk motsatt, at det faktisk er plasseringen som betyr noe. Det er ikke slik at en seier gjør at vi kan klarte opp på femteplass lengre nå, da ikke alle lagene i mellom kan tape sine kamper. Jeg vil påstå at tabellen nå forteller en hel del om hvordan sesongen utvikler seg. Noen endringer vil det selvsagt bli, men konjunkturene av sesongen ser vi allerede nå.


Det var jo på samme måte i fjor også, folk skrev at det er enda tidlig i sesongen langt utpå sommeren, mens andre så faresignalene allerede ved påsketider. Håper virkelig ikke spillerne tenker at det er ennå tidlig i sesongen og at alt kan skje.

 

Dette virker i overkant negativt og er nok preget av de siste sesongers kjemping i bunnen. Tippeligaen avgjøres alltid på høsten, ikke i mai. Rosenborg var helt avskrevet på samme tid i fjor, men vant serien til slutt. FFK er på ingen måte hektet av i forhold til plassering på øvre halvdel. Det er 19 (!!) runder igjen.

Jeg kan ikke helt seg hvordan FFK skal greie å rykke ned i år. Til det er de betydelig bedre enn Aalesund og Odd. Dersom det å berge plassen er det viktigste, ser det lyst ut. Øvre halvdel er for øvrig godt innenfor rekkevidde. Jeg gjentar at jeg synes FFK fremstår som sterkere i år enn tidligere.    


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f