Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tom!

Juniorspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 97

Lagt til: 16 mai 07, 20:37
Opprinnelig postet av JA

Det er nok heller Start enn RBK vi skal ha bak oss ved serieinnspurt. Bedre å ligge på kvalik nå med en jevn tabell enn å slippe Start langt foran?

Hadde de ikke driti seg ut mot Stabæk hadde vi vært på 4. plass nå...

 

Ikke glem at Stabæk er et meget godt lag, som holder et betydelig høyere nivå enn FFK. Hvor realistisk er det egentlig å forvente full pott mot  Stabæk?

For øvrig er det tull å snakke om tabellsituasjonen nå så tidlig. Halve ligaen ligger på 8-9 poeng. Om man ligger på kvalik- eller 6. plass betyr lite. Det som betyr noe er poengmessig avstand til topp og bunn. Slik sett ligger FFK for øyeblikket relativt midt på treet.

Før serien har satt seg etter nærmere halvspilt serie, vil tabellen nødvendigvis endre seg mye fra runde til runde. Poeng i Bergen er meget sterkt. Tapet mot Stabæk var som det skulle være, men det blir trolig ikke mange lag som tar alle poengene i Fredrikstad.

Det FFK har vist hittil i år virker sterkere enn i fjor. Sannsynligheten for å rykke ned er av den grunn mindre i år, også fordi det i årets sesong er klarere nedrykkskandidater i Odd og Aalesund.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f