Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 15 mai 07, 02:02
Opprinnelig postet av Shadar
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av keiko99
han slet med skade da Rune tenk på det du


Det å er en god grunn til at vi ikke skulle kjøpt han keiko99. Tror faktisk at det heller hadde lønt seg å hente Vidalon i steden. Det som kanskje er svakheten hans er at han mister hodet inni mellom.


Godset betalte 200 000 kr for en skadet spiller som skulle bli toppscoreren i 1.div (Mattias Anderson). Nå har han blitt skadet på ny, men det har da vært valutta for penga.
Aafk betalte 8 millioner kr for en Brasilianer som ikke scorte like mange mål, og som stakk for godt etter sesongen. Selv uten skade kan man ikke være trygge på de ikke kan brukes ;)
Rune Buer Johansen var god for Kamma i fjor, og han kom tilbake etter en lengre tid med skader. Kamma kjøpte Rune før han var tip topp igjen.
RBK vil gjerne forlenge med skadeutsatte Mika Koppinen, han har vel vært ute i mange flere kamper enn han har spilt.

Det finnes ingen fasit Rune.


Det er bedre å ta det trygge i steden for det utrygge synes nå jeg da. Ikke nok med det, jeg synes også vi ga for mye for VM. Han er ikke verdt mer enn max. 750.000 i mine øyne.

Jeg begynner å lure på om folk her inne er fornøyd med styrken på vårt lag ?? Jeg ønsker meg i hvertfall mye bedre spillere, ja helst over hele fjøla. Det er vel kun en spiller jeg ville beholdt uansett, og det er Tarik. Resten kan trygt byttes ut med noe bedre no.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340