Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 mai 07, 19:35

På billettene til nye stadion står det: Berusede personer bortvises. Under alle 3 bortekampene har jeg merket flere berusede mennesker. Hvis ikke vaktene merker spritånden og den litt "rare" måten de oppfører seg på, så syns jeg det er veldig merkelig.

Det satt en full mann i 50-60årsalderen øverst på sittetribunen under Plankehaugen. Hver gang han snakket, sèg ånden hans bakover til oss som sto over ham. Under kampen kom han stadig med rasistiske tilrop til Stabækspillerne, som: "Din brassehæ**ette(Alanzinho)", "Pell deg tilbake til Island, din jæ*el(Pall Gunnarson)", "Du er ubrukelig, din jæv*a flintskalla gamling(Tom Stenvoll)" og sist(Og aller verst) Din jæ*la apekatt(Nannskog).Ellers tiltalte han ofte spillere med slanguttrykk for kjønnsorgan. Somen Tchoyi fikk også gjennomgå(Husker ikke akkurat hva han sa)

Jeg står selv og buer på spillere, roper "porselen" og "møkkaspiller/møkkalag" hvis en spiller provoserer under kampen. Men at feks. Alanzinho kommer fra Brasil, har ikke noe med fotballen å gjøre. Og dessuten kan han jo ikke noe for hvor han kommer fra. Hadde kritikken av spilleren vært ordentlig, hadde han kunnet få skrike i vei. Men når han bedriver rasisme, da blir jeg utrolig irritert. Det er kanskje noe av det verste som fins! 

I tillegg syns jeg sikkerheten er alt for dårlig på stadion. Vakten som undersøkte meg, tok på meg fra armene og til rompa. Brydde seg ikke om bena mine. Jeg hadde også med meg en sekk med en jakke i. Den åpnet hun ikke, men kjente på utenfor. Jeg kunne fått med meg et par kniver inni den jakka hvis jeg ville. Hvis jeg i tillegg hadde drukket en del alkohol, kunne det gått galt. KUNNE. Sannsynligheten for det er liten, men man må alltid tenke at sånt kan skje. Nå tenker jeg da på en tragedie hvor våpen er smuglet med inn, og det er drukket alkohol.

Hvis ikke det skjerpes inn både på å sjekke om de er berusede(Man merker det veldig fort), og på sikkerheten, kan det en gang gå galt. Og det er dumt hvis noe må til for at rutinene skal skjerpes. I tillegg kunne det kanskje vært bra om noen vakter sto oppe blandt supporterne, bla. for å kunne rapportere om rasisme og hetsing. Kommer man for å snakke dritt om det andre lagets spiller, bør man ikke få komme inn.

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340