Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 06 mai 07, 20:17
Vi starter kampen bedre enn Tromsø og det ser ut til å bli en god bortekamp, men så:

Tromsø scorer på sin aller første målsjanse. Målet kommer i tillegg etter et håpløst utkast av Shaaban og etterpå blir Czwartek bare stående å se på ball når Tromsø-spiller en forutsigbar vegg.

Så utligner vi til 1-1 og alt ser bra ut. En helt fantastisk scoring som vel må være rundens mål?

Bare minuttet etterpå kliner Lindpere ballen inn foran mål hvor det står en klynga og ballen spretter via beinet på Strand og i mål.

Så legger TIL på til 3-1 etter en kjempetabbe av Shaaban.

4-1 kommer på første sjanse etter pause.

Dette var dagen da ingenting stemte for FFK. Ja, vi spiller dårlig, men marginene er også så til de grader på TIL sin side. Det var litt for typisk at Fofana stod en halv meter i offside da han endelig så ut til å score og skape spenning i kampen....

Ellers burde både Knudsen og Lindpere muligens sett to gule kort hver og dermed blitt utvist. Knudsen fikk først gult etter en småstygg takling på Tarik, og like etterpå hadde han en ny lignende før pause. Den ble spilt flere ganger i reprise i pausen og må sies å være "gult kort"-takling. Lindpere skulle fått sin andre får krystallklar filming i andre omgang.

Episoden med Fofana og Strand så ut fra tv-bildene harmløs ut, men produsenten var litt på bærtur et øyeblikk, så det KAN ha skjedd noe der som vi ikke fikk med på TV. Ut fra det som ble vist på TV var det ingenting der som tilsier rødt kort til Fofana, ikke engang gult faktisk.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340