Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 03 mai 07, 21:45
Opprinnelig postet av Svupzz


Og til slutt til Martin_, du kjører tydeligvis moped foreløpig (siden du ikke kan stemme), det er vel gratis å passere bommer med motorsykkel eller moped? El-bil er vel også gratis, så når du er gammel nok til å kjøpe bil kan du kjøpe EL-bil, billigere i drift, mindre avgifter, kan kjøre i kollektivfelt og gratis parkering på kommunaleiendom? (De siste tror jeg stemmer, men ikke helt.)


Jeg er ikke sikker faktisk?  Men jeg skal ta billappen neste år vett, og nå som bilavgiftene brått utgjør endel tusen hvis du skal ha en ordentlig bil, og lappen i seg selv koster 20k, blir det kjapt dyrt for en student som må betale hver gang han skal inn til byen. Jeg må jo minst passere to bomstasjoner for èn vei. Heldigvis kan jeg ta buss til skolen, og den kommer jo igjennom efter hva jeg vet?

Stemm blått til året. Greit at Frp er lettmedgjørelige og snur seg den veien vinden vender, men når de har tatt et standpunkt her og er imot dette, og heller ville la folket bestemme, syntes jeg dette lukter svidd..

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f