Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Svupzz

A-lagspiller

Ble medlem: 04 mai 04
Innlegg: 329

Lagt til: 03 mai 07, 16:13
Det var noe slikt som skjedde i Tønsberg, folket sa nei til bom ergo ingen vei (tror det var snakk om bom for finansiering av 2. fase, dvs kollektivtransport). Innbyggere i hverken fredrikstad eller andre byer er vel særlig fornøyde med dagens veier? Tror ikke det er mange veier i dette landet de siste 20-30 årene som er fullfinansiert av staten? Tror den beste måten å få både veien og en størst mulig hjelp fra staten går igjennom handling lokalt, vise at her blir det tatt grep osv. noe som et nesten samlet kommunestyre og formannskap har vedtatt. Samtidig blir vel bussprisene satt ned til 10kr? innenfor kommunegrensa.

La brukerne av veien ta en stor del av kostnadene, avgiftene på bil er ikke nok til at alle i dette landet som vil ha en ny vei kan få det uten å betale ekstra. Skulle alt ha gått over avgifter og skatteseddelen ville en person i Finmark el ha betalt for veier på Østlandet han eller hun kanskje aldri vil bruke... Det er vel ikke spesielt riktig det heller?

Og til slutt til Martin_, du kjører tydeligvis moped foreløpig (siden du ikke kan stemme), det er vel gratis å passere bommer med motorsykkel eller moped? El-bil er vel også gratis, så når du er gammel nok til å kjøpe bil kan du kjøpe EL-bil, billigere i drift, mindre avgifter, kan kjøre i kollektivfelt og gratis parkering på kommunaleiendom? (De siste tror jeg stemmer, men ikke helt.)

---------------------------


Stolt Oslo Aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340