Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 27 apr 07, 21:42

Korpsmusikk i sin alminnelighet er ikke min favorittmusikk heller. Langt i fra. Men når det skal lages litt høytidelig stemning så passer det inn på et vis. Ompa meg her og ompa meg der men det er i alle fall levende musikk.

35.000 høres mye ut, men hvis det er et helt korps som skal dele dette for en hel sesong, så blir det ikke mye på hver pr kamp. Likevel er det litt underlig at korpset skal være de eneste som får betalt for å gjøre en aktiv men frivillig supporterinnsats. Det har kanskje sine grunner, men jeg ser dem ikke helt.

Forøvrig synes jeg ikke det er noe tap for stemningen hvis korpset spiller i bygatene og utenfor stadion før kamp. Når det blir hjemmeseier kan de gjerne blåse en trall etter kamp også, for min del. Eller en sørgemarsj ved tap.

Hele byen kledd i FFK-flagg og hornmusikk setter et preg på byen. Det kan ikke være bedre enn at byen er "kledd til fest" hver gang det er hjemmkamp på stadion. Da må bare korpset gidde å spille uten å få betalt, og folk flest må klare å la flaggene få stå i fred. Så kan det bli riktig bra dette.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340