Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 27 apr 07, 15:40

Uansett, her er et innlegg fra F-B som traff meg midt i hjertet:
Opprinnelig postet av "Kjell-Bjarne  - FB"

Korpsmusikk - for spesielt interreserte
Skrevet av: Kjell-Bjarne, 27-04-2007 13:35:31
Kjære medskribenter,

Dere må da skjønne at dette ikke var et sekund for tidlig! I år har disse "musikerne" gått meg på nervene, på søndag blir det endelig slutt. Da skal jeg få slappe av, og føle stemningen fra plankehaugen og resten av supporterne, uten å måtte bli pint av korpsmusikken.

Dere som sier det er en skam for klubben og byen, hvorfor mener dere det? Greit dette har vært en "tradisjon" i noen år. Vi har da mange tradisjoner. I flere år spilte FFK på Holmen, for en skam å bytte til en ny Stadion. I flere år kunne narkomane boltre seg fritt i de fleste byer, for en skam at de må holde seg innenfor atskilte områder.

Korpsmusikk er gamledager, vi skal opp frem, takk til den som tok avgjørelsen!


Takk!  Med nytt stadion, må det en liten revolusjon til. Fredrikstadgutter våre veier må se seg slått av For Fredrikstad, og korpsmusikken sammen med hymnen fra 1932 må ut.  Personlig har jeg alltid syntes at korps lever opp til de fleste fordommene man får servert i American Pie åsånneting, da jeg har flere kamerater som har spillet i korps.

Ikke så lett å lage god stemning etter skåring når Fredrikstadgutter våre veier spilles så høyt at overbelastningsanlegget slår inn og kutter musikken i noen sekunder av gangen.

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340