Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 27 apr 07, 11:00
Opprinnelig postet av dracula

La det være sagt; spiller ikke i korps og har aldri spilt i korps.

Må også tilstå at jeg ikke er tilhenger til ompa-ompa musikk eller tradisjonell korps musikk, men når det er sagt synes jeg at "tradisjonen" med korps ved idrettsarrangement/fotballkamper er en positiv stemningsskaper. Om musikkkorps på fotballarenaer i Norge er en tradisjon eller ikke er jeg usikker på, men minnes å huske korps på stadion på allerede fra iallefall 60tallet.

Når det gjelder supporterkorpset tror jeg de er nærmest blitt et begrep synonymt med FFK i deler av supporter miljø i Norge, og også har blitt lagt positivt merke til i store deler av det fotballinteressert Norge. Personlig har jeg fått mange kommentarer fra " rundt om i Norge" ang. dette korpset, bl.a etter bortekampen mot Sandefjord.

Utsagnet fra Bagstevold om at ikke FFK kan "sponse" biletter til korset er nærmest "flaut".  Dette iallefall utfra mine observasjoner og evt undersøkelser. Korpset ble "forvist" på Stadion til veggen foran klubbhuset ved kiosken, plasser ikke FFK kunne selge fordi de ikke var egnet som tilskuerplasser. Korpset fikk ikke engang plasser på "Gressvik-tribunen" f.eks. Mao korpset har aldri kostet FFK 5øre i tapte bilettinntekter.

Min konklusjon :

FFK bør sammen med "sponsorer" o.a sette seg ned å diskutere om de er tjent med korpset framover, eller om de vil "betakke" seg for denne form for PR /gimmick.

Etter min mening skaper korpset tiltross for sine kvalitetsmangler bedre stemning og ramme rundt FFK sine kamper enn platt musikk/muzak gjennom "variable" høytaleranlegg.

 PS. Paco er vel FFK sin selvutnevnte talsmann, men jeg har på følelsen at de "betakker" seg hans paniske omfavnelser.

 

FFK kom med i det gode selskap i Tippeligaen for 3 år siden. Mange vil hevde at de var det tidligere også, men det var de altså ikke. Det har skjedd veldig mye siden -84. Stadionfasiliteter og medieoppmerksomhet kan ikke sammenlignes med de gode gamle dager. Da klubben endelig rykket opp så var det med et gammelt nedslitt stadion som ikke kunne tilby noe annet enn tradisjon, da det var ett sjabert høytaleranlegg og ingen storskjerm. Pauseunderholdningen var korps og noen krampeaktige straffekonkurranser sponset av klubbens samarbeidspartnere. Korpsets kvalitet stå i stil med øvrige fasiliteter, nemlig at det eneste de kunne skilte med var at dette var tradisjon.

Dette er nå historie. Klubben er i TL også på stadionsiden. Høytaleranlegg og storskjermer gjør at vi kan pumpes fulle av reklameinnslag før kamp og i pausen, og de som reklamerer pumper penger inn i klubbkassa slik at den sportslige satsingen kan utvikle seg og vokse. "like it or not".

 

Jeg gir egentlig blaffen i om korpset får betalt eller om de skal ha gratis billetter eller ikke. Jeg mener at korps generelt, og korps av denne kvaliteten spesielt, ikke har noe på kamparenaen å gjøre. All underholding bør stå i stil til rammen rundt kampen, og ihvertfall ikke trekke ned helhetsintrykket.

Om Bagstevold har sagt at klubben ikke kan sponse korpset med billetter har vel ikke noe med den gamle stadion og gjøre? Man kan da ikke ha denne gjengen stående inne på indre bane nå? Hva har det med at de tidligere stod bak klubbhuset å gjøre? Det at de ikke trengte billetter tidligere rettferdiggjør vel ikke at de skal få det nå?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340