Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 27 apr 07, 06:16

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Flaut av FFK! Direkte flaut!

I prinsippet enig. Men jeg tør ikke en gang å tenke på hvor mye penger cola og mcdonald bruker på reklame, eller hvor mye det kan være snakk om at FFK ville tape på å beholde hornmusikken.

Stemning, kultur, hygge, tradisjoner, særpreg - slikt er verdifullt selv om det er vanskelig å måle i penger.

Men tenk seg overskriften i avisa: "Hornmusikk gir milliontap! FFK velger å si nei til reklameinntekter verdt x antall millioner fordi klubben heller vil ha hornmusikk på stadion. Morgan Andersen forsvarer beslutningen med at det er viktig å ta vare på klubbens tradisjoner."

Hadde ikke sett bare bra ut i alles øyne det heller tror jeg. Hvordan skal man nå toppen av norsk fotball hvis hormnusikk er viktigere enn penger til å forsterke laget med? "Nei til Sapara, ja til hornmusikk" er IKKE en type overskrifter FFK trenger. Ikke at jeg tror Sapara er aktuell uansett, men spillere på hans nivå, til hans pris, det hadde kanskje vært mer verdifullt for FFK i manges øyne enn hornblåserne man likevel kan glede seg over utenfor stadion.

Med andre ord en klassisk catch22 såvidt jeg kan se. Eller en Peer Gynt: "Enten jeg hamrer eller hamres, likefullt skal der jamres!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f