Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

solgaard

Juniorspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 77

Lagt til: 26 apr 07, 23:32
Endret: 26 apr 07, 23:40

Opprinnelig postet av elin
Link fra Demokraten... www.demokraten.no/lokalnytt/article2738120.ece

Dette er bare nok et bevis på at FFK som klubb er i ferd må å gå lenger og lenger bort fra sin egen identitet som en unik fotballklubb. Jeg kjenner jeg mister lysten til tider, noe jeg ikke trodde skulle gå an.

Det har vært tradisjoner for korpsmusikk (Musikkorpset Viken m.m.) på gamle Stadion gjennom alle tider, men nå er man altså i ferd med å "selge seg". Personlig så synes jeg det er skammelig. Her har de "høye herrer" hele tiden snakket om å bringe de gode tradisjonene videre fra gamle Stadion slik at vi kan bygge videre på den gode atmosfæren som var på Holmen, men jeg ser dessverre ikke mange tegn til det. Jeg lurer dessuten fortsatt på hvor det blir av den gamle Klokka, men det er en annen sak.. 

Dette var veldig skuffende å høre/ lese. Jeg har sagt det mange ganger tidligere, men fotball og korpsmusikk hører sammen, spesielt i Fredrikstad!! Så kan mindre tradisjonrike klubber (dvs. nesten alle andre lag i Norge) få lov til å "amerikanisere/ selge seg" med innslag av rap-musikk og annen type "subkultur" (som hører hjemme på basketball og hockey-areanaer).

Trist at de som styrer klubben ikke kjenner bedre til klubbens tradisjoner og verdier!

Og nei, jeg er ikke 70 år gammel...

---------------------------

Pontus


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f