Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 26 apr 07, 03:52
Endret: 26 apr 07, 03:54

Vi har nok for mange ofensive spillere på midten, vi trenger en som kan balansere midtbanene bedre enn hva som tilfellet er nå. 

Raberg kan vel beskrives som en midtbanespiller med flest offensive fibre men desverre uten målteft. Jonna er mer en komplett mistbanesoiller med målteft som kan fungere både som offensiv og deffensiv midtbanespiller.

Så skal man spille med Ramberg og Jonna på midten må Jonna bli den som tar det defensive ansvaret og Ramberg det offensive, noe som ikke vil være heldig da Jonna har målteften Ramberg mangler. Så løsningen er å la Jonna ta det offensive ansvaret og Berg det defensive og putte Ramberg på benken.

Nå mener jeg fortsatt at mange av målene vi har fått i mot oss til er pga dårlig markering på dødball, dårlig keeperspill og en billig idømt straffe, og ikke bare på grunn av dårlig balanse på midtbanen. Men det betyr ikke at midtbanen fungerer optimalt defnesivt så jeg er enig i tankegangen om at endringer bør gjøres for å styrke laget defensivt.

Ramberg må også ta ansvaret for målet til Lyn der han står å ser på ballen og lar mannen han skal markere snike seg inn bak han og score på an passiv Shaban. Så dårlig markering på dødball er enda en grunn til å benke Ramberg.

 

---------------------------



"Fotball er ikke underholdning, det er lidenskap." - Egil Olsen

Bosted: Brisbane - Alt for langt fra Fredrikstad Stadion


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340