Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

saken

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 72

Lagt til: 23 apr 07, 00:28

Opprinnelig postet av algern0n

Ikke? Det burde det være. Faktum er at normalt sett i 442 er det vingenes jobb å hjelpe backene, og at vi har to vinger hvorav en ikke gidder og en annen ikke egentlig har noen defensive egenskaper (øh, det siste gjelder vel egentlig begge). Backene våre kommer til å få masse pepper i år av folk som ikke skjønner dette.

 

Selvsagt er det et forsvar av spillerne, men det jeg mente er at verken PAC eller Prytz hadde en stor kamp i dag. Særlig PAC hadde store problemer mot Austnes og Holm de gangene han kom opp. Hvordan PAC hadde løst problemene med en hjelpende ving får vi aldri vite, men den helslakta han har fått her og i diverse spillerbørser her i dag er jeg overhodet ikke enig i. Ihvertfall ikke med såpass manglende støtte.

Særlig ser man dette på avstanden PAC har til ballfører. Han kan jo ikke selge seg ved å gå i takling, da han ikke har noen støtte bak seg. Og dermed må han følge ballfører. Når da dette er en såpass rask og god spiller som Austnes vil det automatisk bli trøbbel. Kanskje ikke hver gang, men noen ganger smetter vingen forbi. FFK MÅ bli bedre til å støtte opp om backene!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f