Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

algern0n

A-lagspiller
Ble medlem: 18 apr 05
Innlegg: 339

Lagt til: 23 apr 07, 00:08
Opprinnelig postet av saken

Opprinnelig postet av algern0n

Han bad deg nå egentlig ikke holde kjeft, bare dersom du ikke visste hvem PAC slet med, og det gjorde du jo.

At backer blir fraløpt av raske vinger ikke ikke noe skjeldent fenomen, men normalt sett når man vet at man har med en bra ving å gjøre gir man vår ving beskjed om å passe på å hjelpe til skikkelig defensivt. Det så jeg heller lite av..

 

Enig her. PAC hadde ingen stor kamp i dag (bedre på slutten). Men en av hovedårsakene til dette var jo omtrent total mangel på hjelp. Hele tiden satt i 1-mot-1 situasjoner mot Austnes, og da gikk det ikke bra hele tiden. Var jo til og med 2-mot-1 ofte da Holm kom på overlap også. Tarik er ikke flink nok defenisvt som kant i 4-4-2 desverre (noe han tar igjen offensivt da).

 

Akkurat de samme problemene hos Prytz også, Kvisvik er litt for slapp i forsvarsarbeidet. Og det er ikke lett å være forsvarer mot raske vinger 1-mot-1. Nå er ikke dette direkte ment som et stort forsvar av PAC og Prytz, men en forklaring på hvorfor det gikk som det gikk.



Ikke? Det burde det være. Faktum er at normalt sett i 442 er det vingenes jobb å hjelpe backene, og at vi har to vinger hvorav en ikke gidder og en annen ikke egentlig har noen defensive egenskaper (øh, det siste gjelder vel egentlig begge). Backene våre kommer til å få masse pepper i år av folk som ikke skjønner dette.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f