Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 21 apr 07, 18:07
Endret: 21 apr 07, 18:09
Opprinnelig postet av Martin_
Ja, man kan jo også på kamp få ballen i ansiktet. Er farlig det også. Så lenge det er personer som er oppegående som holder blussene ser jeg ingen problemer med bluss på tribunen blant folk.  Har ikke vært noen skader ennå.

Det er revnende likegyldig om det er farlig å få en ball i ansiktet eller ei, det er en risiko man bærer ved å begi seg på fotballkamp. Å blusse er å begå et bevisst regelbrudd, og uhell ved skader eller ei: Handlingen å blusse var en bevisst handling. Disse to tingene må du se forskjellen på.

Hvordan mener du for øvrig at man skal kontrollere eller sørge for at det er oppegående personer som sørger for blussingen blant folk på tribunene? Skal man begynne med blussesertifikater? Skal de som blusser promilletestes? Eller IQ-testes?

Uansett hva NFF mener om saken, så har folk med godt vett utarbeidet inernasjonele bestemmer som begrenser bruken av bluss på tribunen. Blussing kommer aldri til å bli lovlig på norske tribuner, og det er like greit å ta det til seg først som sist.

Og hvis ikke, så har vi heldigvid et topp moderne overvåkningssystem på Fredrikstad stadion.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340