Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 18 apr 07, 14:48

Yes folkens. Nå er det virkelig på tide at det blir gjort noen krafttak i plankehaugen, slik at vi kan heve oss til nye høyder!

Derfor håper jeg at vi kan få samlet noen folk slik at vi kan få øvd litt på forhånd før Vikingkampen.

Helst møtes noen timer før kampstart. Det passer best for meg siden jeg drar fra Oslo.Har forslag til en del sanger som funker fett med tromme. Vet at det har vært mye debatt rundt dette med tromme før, vi  har jo bare prøvd det en gang, men det virket hvertfall som flertallet var innstilt på at vi skal få prøve dette ut ordentlig. Derfor syns jeg at vi bør gjøre et nytt forsøk til Vikingkampen.

Vi må samle en hard kjerne som kan spre det glade budskap til folka rundt på feltet.

Håper at Zoran og Brh er med på dette. Tromme må skaffes. Syns den stortromma vi brukte sist var altfor stor og øredøvende. Bør gå for en litt mindre tromme(ikke skarptromme hehe) og ha 2 køller og slå med. Har sett prisen på en slik en her i Oslo koster ca 800 spenn alt i alt. Så håper at Ph kan sponse oss med en slik en??  Har vært nevnt tidligere for Lars Thoresen hvertfall.

Har spurt "Endre" her på forumet om han er villig til å slå litt siden han har spilt tromme i flere år.Noe han har sagt ja til. Trenger folk som har rytme og taktfølelse. Kan slå selv også,men vil helst at  noen andre kan gjøre det. Sist vi prøvde så ble det slått helt feil til feil sanger. Hvor kan vi møtes? Kan vi bruke Ph lokalene under tribunen til dette?

Hvem er med meg?

 

 

---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF ULTRAS!!
FFK FANATICS FELLOWSHIP


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340