Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 17 apr 07, 13:46
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av Baby Jesus

Jeg var ikke tilstede å så hvor mye styr det var med å komme seg over broa.. Men hvis det var så ille som jeg leser her og andre steder og fortsetter å bli sånn blir det nok garantert gjort noe med problemet fra kommunens side. Det blir i hvertfall fryktelig dyrt å hyre inn politi og brannfolk med båt og dykkere hver gang det skal arrangeres noe på stadion. For ikke å snakke om hvis det skulle oppstå situasjoner som fører til menneskelig skade..

Det er kommunen som eier broa og ansvaret tilfaller dem siden de også har godkjent byggeplanen for stadion på FMV. En slik godkjenning innbefatter også selvfølgelig vurderinger av generert trafikk i området og avvikling av denne. De har sikkert en plan for hvordan dette skal løses med tiden.. Hele FMV-området skal jo forandres..

Må FFK hyre inn politi, brannfolk med båt og dykkere ?? Synes det er rart i så fall, så lenge dette skjer utenfor Stadionområde. Dette regner jeg med er disses jobb uavhengig av om det er kamp på stadion, 17.mai, Tall Ships el. lign.



Jeg er ganske sikker på at arrangøren av kampene, dvs FFK er ansvarlig for sikkerheten også rundt stadion, og ikke bare inne på området. Det er sannsynlig at FFK må velge om de skal ha egne mannskaper eller leie inn politi/brannvesen i den grad man kan gjøre det per se.

Dette er åpenbart noe som må utredes i fellesskap, hvor klubb, ASA, politi og brannvesen og kommunen møtes for å lage et opplegg som minimerer risiko for at noe skjer.

Jeg er vanligvis ikke opptatt av sikkerhet, og mener at man ikke skal overdrive verstefallstenkning, men opplegget rundt broa reagerte jeg ganske sterkt på, faktisk.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340