Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 16 apr 07, 17:37

Opprinnelig postet av Per Egil
Spennende tanker, javell. Jeg er enig i mye av det du skriver.

Men jeg forstår fortsatt ikke Zorans og BRHs reaksjon. Er utmeldelsen og sit down-aksjonen en protest mot noen? På hvilket grunnlag? Og mot hva? FFK? Plankehaugen? Politiet? Kommentarene på dette forumet? Været?

På lørdag var hele fotball-Norges øyne rettet mot Fredrikstad, og BRH hadde enestående mulighet til å virkelig vise seg som et positivt element. Etter en turbulent uke hvor både saklige og uskalige påstander har haglet alle veier, kunne PH og BRH endelig demonstrere for alle at de sto sammen for å støtte FFK. I stedet velger noen å holde seg borte. Og jeg skjønner ikke helt hvorfor.

Zoran, jeg vet at du er inne på forumet av og til. Jeg hadde vært takknemlig om du hadde tatt deg bryet med å komme med din versjon av saken.

 

BRH skriver selv at de har blitt trakasert av både med drapstrusler og med ordre fra politiet om å komme seg rett hjem etter kamp.. Hva sier det deg egentlig.. ??

Meg sier det at Plankehaugen ikke har klart å støtte de viktige enkeltindividene som er medlem av PH, og faktisk sørget for en gruppering som PH er avhengig av har blitt kappa hendene av uten å ha gjort noe galt.. Dette er er et kremeksempel på at Plankehaugen ikke har klart å gå i dialog, men heller dømt folk først uten å sette seg inn i de verdiene som i dette tilfellet BRH har..  Det virker som om plankehaugen har blitt en forbrukerorganisasjon med rettigheter om å ha billigere kampbiletter enn ikkemedlemmer..

---------------------------

fuck off sandefjord...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f