Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 16 apr 07, 17:27
Endret: 16 apr 07, 17:27
Opprinnelig postet av ffk-4ever
Opprinnelig postet av javell

Opprinnelig postet av Per Egil
Det der blir ganske hypotetisk, javell. Jeg forsøker ikke å bagatellisere hverken Plankehaugen eller Zoran, men å påstå at resultater hadde vippet den ene eller andre veien utelukkende på grunn av supporternes innsats blir litt enkelt.

For all del, om Zoran har valgt å gi seg som forsanger er det et tap for både Plankehaugen og FFK. Men om noen supportere velger å sette egen prestisje og stolthet i første rekke blir det vanskelig å samtidig være del av et kollektiv. Dessverre.

Det har ingen ting med prestisje og stolthet.. Zoran har lagt ned utallige mange timer med å stå med ryggen mot gressmata for at FFK skal få best mulig støtte fra FFK`s 12. spiller. Og takken her er at han blir kaldt for furtten?

Hadde PH og FFK skjønt hva de går glipp av her hadde de gått til Zoran og sørget for at forholdene som forsanger blir bedret, med egene rutiner. Slik som ref. fra et tridligere innlegg. Så mye penger det er i PH, mener jeg det  bør ligge en økonomisk støtteordning rundt dette, slik at den personen dette gjelder i det minste hadde i det minste fått betalt alle hjemme og borteturene. Rett og slett ansatt en person som hadde ett ansvar for at hele stadion sang.

 

Så det er penger det handler om da? Er det det du mener?

Det har ingen verdens ting med penger å gjøre, men hadde klubben og PH virkelig skjønt hva de går glipp av, hadde de sørget for at det hadde vært forsangere med kvalitet og et gordt reporoar på hver eneste hjemme og bortekamp. Og det ville nok klubben måtte spytte inn penger for at skulle la seg gjennomføre, ellers ville det nok bare blitt et patetisk forskjøk.

Men uansett; man kommer ingen vei med å sitte å klage på alt som er dårlig, det blir desverre ikke noe bedre av det, sakens kjerne her ligger i at noen mennesker har blitt kjørt over, noen som er viktige for at sangen fra PH virkelig skal bli best mulig. Jeg skjønner godt at de blir skuffet, når det eneste de ønsker er at sangen skal være best mulig fra tribunene.

Det eneste PH må gjøre er å sørge for at dette blir rydda opp i. De er en stor organisasjon, som har ett stort ansvar. Og all ære til de for at de klarer å sette igang vafflpresser og sørge for at menigmann i gata føler en patriotisme til klubben. Desverre er det ikke det som før folk til å stå å skrike seg sår i halsen på alle hjemmekamper..

For å si det enkelt; Jeg skriker ikke av full hals på stadion fordi PH har pynta byen med 1700 flagg...

---------------------------

fuck off sandefjord...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f