Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 16 apr 07, 16:11
Endret: 16 apr 07, 16:31
Opprinnelig postet av ffk-4ever

Synes faktisk du selv skal holde kjeften din( ja jeg skriver det,) har sittet på stadion og vært på bortekamper siden starten på 1983 så ikke kom med dette svada pissepreiket ditt. Det var svar til deg, og har lest linken til Holters som han postet. Hva har alle sagt her inne, det blir bråk med et slikt navn en slik logo etc, selv om BRH har sagt de kun er en syngende supporter gjeng. La de holde seg vekk hvis det er all motgangen de tålte, ingen er uerstattelige. Sånn er det bare.

For det første er ikke dette et personangrep rettet bare eller direkte mot deg. Jeg tar alle som deg over en kam. Dessuten bekrefter du selv det jeg poengterer i mitt forige innlegg, om at det tydelig er stor rift om hvem som har vært supporter lengst. Da har du misstolket hele meningen.

Det er utrolig rart at det ikke var noen som sørget for at stemningen var bedre enn det som ble skvisa frem under kampen på lørdag.  Ære til alle de som sang å prøvde å få til noe, men fy så flaut av både PH og Klubben kan dolke noen som har sørget for at det i det heletatt har vært liv på tribunen så sinsykt. 

Jeg skjønner godt hvorfor du skriver at det blir bråk med et sånt navn, og en slik logo. Ja, det er fordi vi er redd for det vi ikke vet noe om. Det eneste BRH ønsker er at de skal bli forstått på lik linje med alle andre supporterklubber. For om du har lest inlegget til FigthOfTheRat i slutten av Pent Kledde tråden, ser du hvilke verdier BRH har. Alt dette tror jeg handler om frykt for det ukjente og at PH desverre kan se på BRH som en motstader om medlemsmassene og intektene det bringer.

Og et svar på personangrepet ditt til meg; jeg satt som drittunge sammen med fatter fra jeg selv begynte å spille fotball tilbake i 82, sitti i plankehaugstyret en gang i tiden, dessuten er det en grunn til at du faktisk kan bruke denne siden å poste meldinger på.. Om du kjenner FFksupporter.net sin historie så skjønner du hvorfor..


 

Mod: Fjernet unødvendig mange siteringer

---------------------------

fuck off sandefjord...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f