Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 16 apr 07, 15:41
Endret: 16 apr 07, 15:42
Opprinnelig postet av Holters

Du kan lese litt om saken i denne tråden:
www.ultrasfeltc.com/forum/viewtopic.php

Der står det blant annet at Zoran ikke blir å finne på stadion resten av sesongen, at flere BRH-medlemmer har meldt seg ut av Plankehaugen og levert inn sesongkort, samt at et medlem har trukket seg som styremedlem i Plankehaugen.

I tillegg så virker det ikke fortsatt ikke som de forstår kritikken som kom her i forumet, men kaller det hele for "generell drittslenging fra forumsadister" og "folk som er tøffe på nettet".


Jøss, det var da en pussig - og kanskje noe overilt - reaksjon. Jeg skjønner fortsatt ikke hva det er som gjør at BRH føler seg urettferdig behandlet. At de har gått rett i skyttergrava og intnatt offerrollen gjør at jeg sliter litt med å få sympati for deres sak.

Jeg synes tribunekultur generelt og ultrasfenomenet spesielt er veldig interessant, og jeg har forsøkt å lese meg opp på temaet. Jeg liker ideen som at sangen aldri skal stoppe, men rulle videre uavhengig av hva som foregår på banen. Jeg er dessverre av den oppfatning om at dette aldri vil være mulig på norske fotballbaner da vi er for sterkt inspirert av engelsk tribunekultur. Der, som her, stopper ofte sangen når det skjer noe spesielt på banen - det være seg taklinger, sjanser eller mål. I tillegg tror jeg ikke sindige nordmenn har lynne til å holde engasjementet gående i 90 minutter.

Men det er mulig jeg tar feil. Kanskje vi en dag kan kalle PH-feltet en curva. Det hadde i så fall vært heftig.

---------------------------

Ære være Plankebyen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f