Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

SFKLyn

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 2

Lagt til: 15 apr 07, 13:57
Endret: 15 apr 07, 14:00

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av SFKLyn
Men at Lyn får i underkant av 0,7 poeng per kamp Hauge dømmer, sier nå litt, selv om seieren sett i ett var fortjent.

Tja, jeg synes nå det er lavmål å kritisere en dommer som gjør alt rett etter regelboka - uansett hvilken statistikk eller historikk han måtte ha. Utvisningen var helt korrekt, og det var rett og slett klumsete gjort av Brink. Henning Berg har vel aldri noensinne innrømmet at et tap var fortjent.

Når det er sagt så var Lyn gode - selv med 10 mann.

Jeg er en av de som skjønner godt hvorfor Brink fikk rødt kort, selv om det kan virke litt strengt, selv når du leser regelboka. Hvis du ser på TV-bildene ser du klart at Fofana tråkker oppå foten til Brink, mens foten til Brink er på vei vekk fra Fofana. Men, men, det var mange andre situasjoner i kampen som jeg var mer uenig med Hauge i. Han ødelegger flyten i begge lags spill, noe som jeg mener ofte gagner motstanderlaget grunnet Lyns spillestil.

Greit nok, enkeltavgjørelser her og der... Det som dog betyr noe, er at Hauge alltid dømmer i mot Lyn. 0,7 poeng per kamp er statistikk og fakta over en lang periode. To-tre kamper, tja, det kan godt være tilfeldig. 7-8, ikke lenger en tilfeldighet. Selvfølgelig ikke FFK sin skyld at Hauge dømmer slik han gjør, men over en lang periode har det virket som om Hauge har en personlig agenda mot Lyn - noe dere også ville merket dere hvis det var deres lag det gjaldt. Og jo, Henning Berg har innrømmet at motstanderlaget har vunnet fortjent en rekke ganger, du må ikke tro på alt du leser på VGD ;)

Og må legge til at samtlige Bastionærer med kroppsvisitert. Er vi så mye verre enn FFK-fansen? Det var jo bare der det var tilløp til bråk...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340