Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 15 apr 07, 13:45
Opprinnelig postet av SFKLyn
Hva gjelder livet på tribunen, synes jeg hjemmepublikummet med PH i spissen skuffet stort i forhold til i fjor, på gamle stadioen. Stod i Bastionenfeltet, og jeg må ærlig talt si at jeg aldri har hørt Bastionen på et bedre nivå. Selv om vi bare var omlag 800 stykker, føltes det som om vi eide stadioen. Dette kommer selvsagt mest av at man hører det de rundt seg synger, men den følelsen får man ikke når man blir utsunget, sånn er det! Ingen skam å innrømme det hvis du synes Bastionen var bedre enn PH i går, det virker ihvertfall her på forumet som om det var slik.

Jeg tror nok Bastionen dro fordel av at platene er montert på bak- og sideveggene, mens de fortsatt mangler på kortsiden hvor Plankehaugen står. Likevel blir det naivt å tro at Bastionen var bedre enn Plankehaugen på hjemmebane, selv om Zoran (?) visstnok ikke ledet an troppene i går. På TV hørtes i alle fall Plankehaugen bedre og oftere enn Bastionen, selv om det ikke alltid gir et riktig lydbilde fra kampen.

En annen årsak til at Plankehaugen ikke høres så godt for folk hovedtribunen er plasseringen. De står nå på kortsiden og man får ikke lyden rett i fleisen lenger.

Opprinnelig postet av SFKLyn
Men at Lyn får i underkant av 0,7 poeng per kamp Hauge dømmer, sier nå litt, selv om seieren sett i ett var fortjent.

Tja, jeg synes nå det er lavmål å kritisere en dommer som gjør alt rett etter regelboka - uansett hvilken statistikk eller historikk han måtte ha. Utvisningen var helt korrekt, og det var rett og slett klumsete gjort av Brink. Henning Berg har vel aldri noensinne innrømmet at et tap var fortjent.

Når det er sagt så var Lyn gode - selv med 10 mann.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340