Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

SFKLyn

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 2

Lagt til: 15 apr 07, 13:19
Opprinnelig postet av Pelle

Opprinnelig postet av aavdst
Jeg satt på hovedtribunen på P-feltet. Dvs litt nedenfor midtbanen - lengst unna Plankehaugen tribunen. Jeg hørte heller ikke Plankehaugen noe særlig, men hørte desto mer av Lyn Supporterne. Regner med at det skyldes konstruksjonen som gjør det vanskelig å bære lyden fra Plankehaugen nedover banen. Må innrømme at de dagene hvor vi kunne mobbe Lyn-bastionen for bare å være en håndfull pappagutter som som ikke ga lyd fra seg, er nok over. Var mye liv i den gjengen (bortsett fra når FFK scora da...)

Jeg satt på samme sted, og har samme opplevelse. Hørte ikke PH veldig bra, men desto mere til bortesupporterne.

Lyn-tilhengerne skal ha ros for at de sto på gjennom hele kampen. Jeg gikk selv fra Stadion, mot Stene Stål, forbi bussene til Bastionen. Var en del smågutter som så ut som om de var ute etter leggetid, som var veldig store i kjeften og prøvde å provosere FFK-supportere som gikk forbi. En dunka til en bil som kjørte ut. Et stort minus, til en ellers positive supportere.



Det er bare å beklage oppførselen til visse Lynsupportere. Det med at smågutter er litt store i kjeften er jo ikke akkurat noe uvanlig problem i noen som helst supporterkretser, selv om det kan virke litt mer provoserende når det kommer fra en Lynsupporter. Fikk selv noen etterslengere på vei over broen, fra småunger. Verre med dårlige vinnere enn dårlige tapere, sier nå jeg; blir litt som å strø salt i såret. Det gjør vondt, skikkelig vondt :(

Hva gjelder livet på tribunen, synes jeg hjemmepublikummet med PH i spissen skuffet stort i forhold til i fjor, på gamle stadioen. Stod i Bastionenfeltet, og jeg må ærlig talt si at jeg aldri har hørt Bastionen på et bedre nivå. Selv om vi bare var omlag 800 stykker, føltes det som om vi eide stadioen. Dette kommer selvsagt mest av at man hører det de rundt seg synger, men den følelsen får man ikke når man blir utsunget, sånn er det! Ingen skam å innrømme det hvis du synes Bastionen var bedre enn PH i går, det virker ihvertfall her på forumet som om det var slik.

Takk for det korte oppholdet i Fredrikstad og åpningen av ny stadion. Vi koste oss! Synd kampen ikke ble noen vanlig, morsom kamp, for det lå jo an til å bli en fantastisk, offensiv kamp. Det så ihvertfall slik ut de første 6 minuttene. Men at Lyn får i underkant av 0,7 poeng per kamp Hauge dømmer, sier nå litt, selv om seieren sett i ett var fortjent.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340