Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jarleb

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 06
Innlegg: 90

Lagt til: 15 apr 07, 10:02
Det var en stor opplevelse å være på kamp i går, men det var noen ting som satte en liten demper på det hele. Jeg satt på "feil" kortside (ved siden av Bastionen) og der var det ikke mulig å høre plankehaugen. Lyden forsvant helt på veien bort. Ble vanskelig å synge med for du hørte ikke hva som ble sunget. Kun når langsidene ble med var det mulig å høre. Noe av dette skyldes trommen og roperten til Lyn. For oss som satt på denne delen hørtes Bastionen ut som om de var de eneste... Litt synd, for jeg så jo at det var liv i plankehaugen....;) Hvordan ble lyden opplevet på langsidene?
Det andre som ikke var bra var en feil fra arkitektene. Det ble for trangt i gangen mot koisk og toalett. Man endte opp med å stø i samme kø og når man kom frem til toalettet så var det nesten tomt. Køen var jo til kiosken...;)  Her burde det vært et synlig skille. Vet ikke om det var samme problem hos dere på den andre siden, men hos oss som hadde sperre mellom borte og hjemmesupportere så ble det vanskelig å forstå, samt litt vel trangt.
Til slutt har vi gangbroen da, men den skal jeg ikke utdype for den blir det nok skriverier om.........;)

Vel det var min oppsummering. Egentlig ikke mye å klage på og derfor må jeg si at vi har fått ett utrolig flott annlegg!!! Gleder meg allerede til den 29/4.....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340