Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 15 apr 07, 05:36
Endret: 15 apr 07, 05:39

Opprinnelig postet av Snæbbis
Det syns jeg er pisspreik av beste sort. Hoff spilte seg gang på gang forbi PAC, og den eneste grunnen til at det ikke ble noe mål av det er at resten av Lynangrepet var rimelig tafatte.

Selv om Hoff en del ganger kom seg forbi Czwartek så var det alltid så vrient at midtstopperne fikk en overkommelig oppgave bak ryggen til Czwartek. Da har backen gjort sin jobb bra, som jeg ser det. 

Vi er forøvrig enige i at Lyns problem var at Hoff ble sørgelig alene i angrep. Men hvis han spilte seg så lett forbi Czwartek som du sier, så forstår jeg ikke hvordan i all verden Hoff kunne unngå å score, enn si komme til en eneste målsjans fra den kanten. Han kom til skudd, men det var fra sentralt, svakt høyre i banen, langt borte fra Pål André.  

 Dessuten må man vel se dette relativt. Det var en alltid meget god Espen Hoff som Czwartek møtte i dag, og forsvarsarbeidet må måles relativt mot den utfordringen det ble satt på. Elementært. Angriper mot forsvarer, og det ble ingen mål den veien. Da har forsvareren gjort sine ting bra. Enkelt og greit.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340